Vlio Cars

Uw Partner in autoverkoop

Door - Tom Cosyns

Geschiedenis van Citroen 2CV

Geschiedenis van Citroen 2CV & zijn evolutie. Wie waardeert de Citroen 2CV niet? Het is het legendarische klassieke Franse voertuig hield van de wereld door mensen die in sport, avontuur en gewoon plezier hebben. De Citroen 2CV heeft een langdurige traditie van bouwkwaliteit en ultra-stijlvolle sporthulpmiddelen die de verbeelding van voertuigfanaten wereldwijd vastleggen. Net als een nieuw voertuig, was de Citroen 2 CV een evolutionaire upgrade van een oud ontwerp met nieuwe prestatiedelen en exterieurontwerpen die het mogelijk maakten om de originele ontwerpdromen te overschrijden. Ben je op zoek naar Mehari onderdelen?

Geschiedenis van Citroen 2CV

Sinds de Citroen 2CV de eerste openbare uitstraling op Europese wegen heeft gemaakt, is het een favoriet geweest onder sportliefhebbers, truckers en mensen met een passie voor aanpassing. De verbeteringen waren subtiel maar significant en het oorspronkelijke ontwerp veranderde in een verbazingwekkend modern design met enkele opwindende nieuwe functies. De grote verbeteringen van 2CUV2’s omvatten een nieuw achterruit met koele LED-verlichting, verbeterde transmissies, nieuwe kappen en luchtinlaten, een betere algemene uitstraling, grotere remschijven, voor- en achterbumpers werden vervangen door een aantal meer geavanceerde uitziende, zijrokken werden toegevoegd

OSSIAANSE SPECIALE SERIE

De Citroen 2CUV2 is het centrum van veel speculatie onder CITROEN-liefhebbers, en dit heeft nog verder niveaus bereikt met de afgifte van de originele specificatie van de Citroen 2CV (OSS). Wat bekend staat als de OSSIAANSE SPECIALE SERIE, zijn de specificaties van de Citroen 2 CV gebaseerd op het originele model en ondanks het feit dat het gebaseerd is op het tweedeursconcept, bevat het nog steeds alle beste elementen van de twee modellen – inclusief de twee zitopties De grootste verbeteringen worden echter gevonden in de vorm van prestatiedelen en Citroën heeft nu twee nieuwe prestatiedelen uitgebracht die specifiek zijn aangepast aan de Citroen 2CUV2. Deze twee delen zijn de Limachard en de Limousine-veer.

Limacard is een nieuw gefabriceerd deel en de verbetering van zijn functionaliteit kan worden gezien door de toename van de sterkte van zijn veer, die een sterkere en soepelere verschuivingen mogelijk maakt. Limousine-lente is ook nieuw en het verbetert het oorspronkelijke ontwerp waardoor soepelere verschuiving en een groter gewichtsvermogen. Beide componenten zijn belangrijk voor de rijeigenschappen van de Citroen 2CUV2 en in combinatie met de nieuwe limousinesveer, krijgt u een echt uniek model. De Limousine-veer is ontworpen om aan de eisen van Citroens Topklanten te voldoen, d.w.z. de sportwagens en de luxe auto’s. Met de toename van het draagvermogen van het gewicht, wordt de verschuiving van handmatig verschuiven naar automatisch soepel gemaakt.

Citroën oldtimer online kopen

Citro’s Limousine-veer is ook uitgerust met een automatisch sleutelvergrendeling. Lemon is het originele Citroen-model en werd gebruikt tot de lancering van limousine. Limousine Spring is sindsdien gebruikt op Citroen 2CUV2-modellen en het is erg populair bij eigenaren van Citroen. Dit komt omdat met het gebruik van citroen, dezelfde grote prestaties en kenmerken van de oorspronkelijke limousine-veer maar tegen een goedkopere prijs. Limousine-lente komt als een set van acht delen en het is niet mogelijk om te identificeren welke citroen is voor welke auto.

Limousine Spring Kits worden geleverd met alles wat je nodig hebt voor het installeren van de lente op jezelf. Het komt zelfs met een diagram van het installeren van het op uw Citroen 2CUV2. Dit betekent dat de installatie van dit voorjaar eenvoudig, snel en zonder schade is. Er zijn veel distributeurs van Limousine Spring en ze hebben hun eigen websites waar u ze online kunt bestellen. Ze hebben ook gedetailleerde instructies die bij de kits horen.

Er zijn ook enkele mensen die u graag hun oorspronkelijke limousines aan u verkopen tegen lage prijzen. Voordat u echter met geld uit uw zak afscheid neemt, vraagt u hen over de veergarantie en wat zijn de voorwaarden waaronder zij u toestaan om het te kopen. Het is ook belangrijk om de werkprocedure van de veer te kennen als u het voor uw eigen onderhoud wilt nemen.

Citroen Limousines hebben altijd een hoge reputatie in de industrie gehouden en dit zal niet veranderen, zelfs na twee decennia van het bestaan. Dit bedrijf biedt ook twee modellen van limousines, Executive Class en Prestige-klasse. De Executive Class Limousines hebben functies zoals marmeren vloermatten en tapijten op de stoelen. Je kunt ook nieuwe accessoires krijgen voor je limousine zoals koplampen. U kunt kiezen uit het ruime beschikbare kleuren. Alle onderdelen van Citroen wagens kan je aankopen bij Citroparts, wij zijn gespecialiseerd in citroen mehari onderdelen.