Vlio Cars

Uw Partner in autoverkoop

De tien meest gesteld vragen over Auto verkopen

1e Hoe lang duurt het voordat mijn auto wordt verkocht ?

Antwoord:

Een auto staat in Vlaanderen  gemiddeld 169 dagen te koop voordat hij verkocht is. Hoe snel een auto wordt verkocht is sterk afhankelijk van het merk type en de prijs. Bij de verkoop van een auto moet alles kloppen, en de prijs moet goed in verhouding staan met ander te koop aangeboden auto`s van het zelfde merk, type bouwjaar jaar, uitvoering en km. Stand. Wij streven ernaar uw auto binnen 1 maand verkocht te hebben.

2e Moet ik dan naar een maand de auto ophalen als hij niet verkocht is?

Antwoord:

Nee wij gaan in principe net zolang door tot de auto is verkocht , en zullen dit altijd met u in overleg regelen.

3e Kan ik mijn auto met een defect of schade door Vlio Cars laten verkopen?

Antwoord:

Ja ook een defecte auto of een auto met schade kunnen wij voor u verkopen.

4e Wat kost het om mijn auto te verkopen via Vlio Cars ?

Antwoord:

Over het algemeen worden door ons in rekening gebrachten kosten gecompenseerd doordat wij voor u een betere verkoopprijs kunnen realiseren ,omdat een particulier bij een autobedrijf bereid is iets meer voor de auto te betalen dan wanneer hij hem bij een particulier koopt. Bij auto`s onder de 10000 euro worden de kosten met u in overleg bepaald. Voor auto`s vanaf 10000 tot 20000 euro 10% van de verkoopprijs voor auto`s boven de 20000 euro worden de kosten met u in overleg bepaald.

5e Wat moet ik betalen als ik naar mijn auto weer ophaal omdat hij niet verkocht is. Of omdat ik zelf een koper heb gevonden , of van verkoop afzie?

Antwoord.

Als u besluit de auto weer terug te halen, betaald u de eventueel gemaakte schoonmaakkosten, en 50 euro voor iedere week dat de auto bij ons heeft gestaan , met een maximum van 250 euro.

6e Moet ik mijn verzekering en motorrijtuigenbelasting door betalen.

Antwoord:

Omdat de auto uw eigendom blijft moet u de verzekering en belasting blijven doorbetalen. Tenzij u de auto heeft geschorst. Dit moet u wel aan ons doorgeven. i.v.m. eventuelen proefritten.

7e Wat is het voordeel van autoservice-ede boven het zelf verkopen op internetsites zoals b.v. marktplaats ?

Antwoord:

Omdat wij een  autobedrijf zijn kunnen wij voor u een betere prijs realiseren dan dat u zelf zou kunnen op internet. Wij kunnen de auto eventueel aanbieden met  Garantie Wij zijn bereid om eventueel een auto van de koper in te ruilen. Wij nemen u alle risico `s en werk uit handen. Geen vreemde dubieuze mensen aan de deur en in huis. Geen risico met proefrijden . Geen risico aan name vals geld . Alle papieren worden door ons afgehandeld.

8e Kan de auto ook opgehaald worden ?

Antwoord:

Ja Vlio Cars kan de auto overal in  Vlaanderen ophalen.

9e wat is het voordeel van autoverkoopservice ede boven andere inkoopsites.?

Antwoord:

Bij ander inkoopsites krijgt u altijd biedingen van autohandelaren, welk meestal veel lager is dan wat uw auto bij Vlio Cars op kan brengen, de zogenaamde handelswaarde.

10e Kan ik mijn auto ook gelijk verkopen aan Vlio Cars ?

Antwoord:

Ja Vlio Cars kan ook een bod op uw auto doen en de auto gelijk van u kopen, maar dan krijgt u ook de handelswaarde .

EUautoonderdelen.be